KONGEN OVER DEM ALLE!


HOLDET DER SLOG TENERIFE

DEN ENESTE OFFICIELLE DANSKE FANKLUB FOR
U N I Ó N    D E P O R T I V A    L A S    P A L M A S
La primera y la única peña oficial danesa de la U.D. Las Palmas
The first and the only official Danish supporters-club for U.D. Las Palmas

LÆS VORES EKSKLUSIVE INTERVIEW MED BO ANDERSEN - KUN PÅ laspalmas.dkTidligere afstemninger

Velkommen til laspalmas.dk. Danmarks eneste officielle fanklub for U.D. Las Palmas. Der kommer løbende nye billeder op på siderne med billeder, og derudover er den populære Hall Of Fame side tilgængelig. Derudover har vi en Gæstebog, hvor du kan skrive en lille besked, og til sidst har vi fået links-siden op og køre.Der er åbenbart flere, som ikke kan forstå, hvorfor der aldrig sker noget nyt på denne side. Godt nok har jeg ikke så meget tid til at opdatere for tiden, men der er flere som ikke kigger under NYHEDER, og det er sjovt nok dér, hvor nyhederne kommer op... Glem heller ikke vores Madrid-sektion med fotos og avisartikler fra vores tur til Madrid.
Til dem som ikke kan finde vores mail-adresse så er den laspalmas@laspalmas.dk. Billede-siderne vil blive udvidet efterhånden som vi får scannet gamle billeder og som vi modtager nye fra vores medlemmer.

Du kan blive medlem af UDLP PEÑA DANESA helt gratis. Det eneste du skal gøre er at sende en e-mail til os, og oplyse os om følgende: Dit navn, din adresse din e-mail adresse, og hvis du har lyst, hvorfor du er fan af netop Unión Deportiva Las Palmas.
 

LIDT OM UDLP PEÑA DANESA
Klubben blev dannet på Gran Canaria i slutningen af maj 2000. Den officielle startdag var 21. MAJ 2000, samme dag som Las Palmas opnåede sin historiske 5. oprykning til "La Primera". Den blev dannet af Christian Nielsen som udnævnte sig selv til Presidente. Kort efter blev Morten Szumlanski udnævnt til Vice-Presidente. Klubben er hovedsageligt for danske fans, men alle kan naturligvis blive medlem.

FORMÅL MED KLUBBEN
Klubbens hovedformål er at få en masse danske medlemmer. Det koster ikke noget at blive medlem, og der er foreløbig ingen planer om at indføre medlemsgebyr. Vi vil gøre hvad vi kan for at få mere omtale af spansk fodbold i Danmark, og få flere spanske kampe vist i dansk fjernsyn. Et andet vigtigt formål, er at få Mads Jørgensen solgt fra Brøndby til Las Palmas.

VEDTÆGTERNE
Er på spansk og kan læses her.

    

.